LEGO Ideas-project BMW M1 bereikt 10.000 supporters

LEGO Ideas

LEGO Ideas-project BMW M1 heeft deze week de vereiste support ontvangen. Het is alweer het 12e project dat kans maakt om door LEGO te worden geselecteerd voor een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

BMW M1

Het ontwerp van de BMW M1 is gecreëerd door de Slowaakse LEGO-fan TOMELL en had 483 dagen nodig om 10.000 stemmen te ontvangen. Het Ideas-project bestaat uit een klassieke straatversie van de BMW M1 met 986 stenen en een raceversie met 1059 stenen. Beide voertuigen zijn uitgerust met een stuursysteem en ook de deuren en motorkap kunnen worden geopend.

Kun je niet wachten om de BMW M1 te bouwen dan heeft TOMELL nog een leuke verrassing voor je. Op de pagina van het project heeft hij namelijk een korte bouwhandleiding toegevoegd voor een miniversie die je hieronder kan bekijken.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten