LEGO Ideas-project BMW M1 bereikt 10.000 supporters

LEGO Ideas

LEGO Ideas-project BMW M1 heeft deze week de vereiste support ontvangen. Het is alweer het 12e project dat kans maakt om door LEGO te worden geselecteerd voor een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

BMW M1

Het ontwerp van de BMW M1 is gecreëerd door de Slowaakse LEGO-fan TOMELL en had 483 dagen nodig om 10.000 stemmen te ontvangen. Het Ideas-project bestaat uit een klassieke straatversie van de BMW M1 met 986 stenen en een raceversie met 1059 stenen. Beide voertuigen zijn uitgerust met een stuursysteem en ook de deuren en motorkap kunnen worden geopend.

Kun je niet wachten om de BMW M1 te bouwen dan heeft TOMELL nog een leuke verrassing voor je. Op de pagina van het project heeft hij namelijk een korte bouwhandleiding toegevoegd voor een miniversie die je hieronder kan bekijken.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten