LEGO Ideas-project BMW M1 bereikt 10.000 supporters

LEGO Ideas

LEGO Ideas-project BMW M1 heeft deze week de vereiste support ontvangen. Het is alweer het 12e project dat kans maakt om door LEGO te worden geselecteerd voor een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

BMW M1

Het ontwerp van de BMW M1 is gecreëerd door de Slowaakse LEGO-fan TOMELL en had 483 dagen nodig om 10.000 stemmen te ontvangen. Het Ideas-project bestaat uit een klassieke straatversie van de BMW M1 met 986 stenen en een raceversie met 1059 stenen. Beide voertuigen zijn uitgerust met een stuursysteem en ook de deuren en motorkap kunnen worden geopend.

Kun je niet wachten om de BMW M1 te bouwen dan heeft TOMELL nog een leuke verrassing voor je. Op de pagina van het project heeft hij namelijk een korte bouwhandleiding toegevoegd voor een miniversie die je hieronder kan bekijken.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten