LEGO Ideas-project Bricks & Blooms bereikt mijlpaal van 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Bricks & Blooms is het tiende LEGO Ideas-project in 2020 dat de mijlpaal van 10.000 stemmen heeft bereikt. Het ontwerp wordt meegenomen naar de eerste beoordelingsronde van 2020, waarbij LEGO gaat beslissen of het project een commerciële release krijgt. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Bricks & Blooms

Het project is een LEGO Modular. Dat betekent dat de set in huidige vorm perfect aansluit bij andere Modulars die LEGO heeft uitgebracht, waaronder de recent verschenen LEGO Creator Expert 10270 Bookshop.

Op de begane grond is een bruisend straatbeeld met een boom, veel planten en een bank. De hoofdingang leidt naar het tuincentrum zelf en er is ook een fruit- en groentenkraam die producten verkoopt aan klanten die op straat langskomen. In het gebouw zijn planten en tuingereedschap te koop. Aan de achterkant van het gebouw bevindt zich het belangrijkste buitenterras waar planten en andere tuinproducten worden verkocht.

Geen tuincentrum zou compleet zijn zonder een café. De eerste verdieping is toegankelijk via een trap aan de achterkant van het gebouw en bevat een gedetailleerde keuken en zitplaatsen voor de minifiguren. Er is ook een klein balkon dat uitkijkt op de straat beneden. Op de tweede verdieping bevindt zich een Aquatics-winkel met vissen, aquaria en een kassier. Een deur aan de zijkant van de kamer leidt naar een klein dakterras. Ten slotte komt Bricks & Blooms met een bloemenkar, grasmaaier, 6 minifiguren en een kat.

De set had 423 dagen nodig om de vereiste support te ontvangen. Dit zijn de overige sets die later dit jaar door LEGO zullen worden beoordeeld:

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten