LEGO Ideas-project Castle of Lord AFOL and the Black Knights bereikt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

LEGO-fans kunnen in de toekomst mogelijk weer uitkijken naar een oud thema, want op LEGO Ideas heeft Castle of Lord AFOL and the Black Knights de mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt. De set wordt daardoor meegenomen in de eerste beoordelingsronde van dit jaar en maakt kans op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Ontwerper SleeplessNight creëerde een woning voor heer AFOL (Adult fan of LEGO) en zijn kasteel bestaat uit iets minder dan 3.000 stenen en komt met 14 minifiguren en 4 paarden.

Castle of Lord AFOL and the Black Knights

Het kasteel is modulair – elke hoek staat op zijn eigen basis en de verdiepingen kunnen worden gescheiden voor gemakkelijke toegang. Het Castle of Lord AFOL is groot genoeg om goed bespeelbaar te zijn en het zou precies passen op een 48 x 48 basisplaat (die niet wordt meegeleverd omwille van de modulariteit). De build maakt gebruik van Pythagoras-driehoeken om muren onder een hoek met elkaar te verbinden.

De set heeft een hoge poorttoren met een ophaalbrug en een valhek. Het zal ook een bergfried (woongedeelte) en een kerker hebben, compleet met een martelstoel, een luik om gemakkelijk iemand in de kerker te plaatsen, een stal voor Lord AFOL’s paarden, een put en een keuken.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten