LEGO Ideas-project Castle of Lord AFOL and the Black Knights bereikt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

LEGO-fans kunnen in de toekomst mogelijk weer uitkijken naar een oud thema, want op LEGO Ideas heeft Castle of Lord AFOL and the Black Knights de mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt. De set wordt daardoor meegenomen in de eerste beoordelingsronde van dit jaar en maakt kans op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Ontwerper SleeplessNight creëerde een woning voor heer AFOL (Adult fan of LEGO) en zijn kasteel bestaat uit iets minder dan 3.000 stenen en komt met 14 minifiguren en 4 paarden.

Castle of Lord AFOL and the Black Knights

Het kasteel is modulair – elke hoek staat op zijn eigen basis en de verdiepingen kunnen worden gescheiden voor gemakkelijke toegang. Het Castle of Lord AFOL is groot genoeg om goed bespeelbaar te zijn en het zou precies passen op een 48 x 48 basisplaat (die niet wordt meegeleverd omwille van de modulariteit). De build maakt gebruik van Pythagoras-driehoeken om muren onder een hoek met elkaar te verbinden.

De set heeft een hoge poorttoren met een ophaalbrug en een valhek. Het zal ook een bergfried (woongedeelte) en een kerker hebben, compleet met een martelstoel, een luik om gemakkelijk iemand in de kerker te plaatsen, een stal voor Lord AFOL’s paarden, een put en een keuken.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten