LEGO Ideas-project Claus Toys bereikt mijlpaal van 10.000 supporters

LEGO Ideas

Kerst ligt slechts een maand achter ons, maar dat weerhoudt LEGO Ideas-fans er niet van om de speelgoedwinkel Claus Toys door te stemmen naar de volgende reviewronde. De set maakt daardoor kans op een commerciële release, hoewel de beslissing van LEGO pas later in het jaar wordt genomen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Claus Toys

Claus Toys is het project van Bricky_Brick en die naam komt je mogelijk bekend voor. De ontwerper, echte naam Pablo Sánchez Jiménez, heeft sinds zijn registratie in 2017 bijna 50 ideeën ingediend en maar liefst acht wisten 10.000 stemmen te bereiken. Daar bleef het niet bij, want in 2020 werd zijn Pirate Bay-project uitgebracht als LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay.

Zijn nieuwste succesvolle project ziet er opnieuw prachtig uit en had slechts 36 dagen nodig om de vereiste support te ontvangen. Het gebouw bestaat uit 2989 stenen en is voorzien van twee winkels. Aan de voorzijde bevindt zich de speelgoedwinkel, die tot aan het plafond is gevuld met cadeaus. Er is ook een kleine wintersportwinkel aan de achterkant van het huis die past bij de winterse omgeving. Hier vinden de inwoners alles wat ze nodig hebben voor actieve winteractiviteiten.

De muren van beide winkels en de vloeren kunnen worden opengeklapt voor meer speelplezier terwijl tegelijkertijd wordt geprobeerd de consistentie te behouden. Claus Toys bevat 5 minifiguren en een Claus-robot: Claus, assistent, atleet, kind en een klein meisje.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten