LEGO Ideas-project Clockwork Aquarium bereikt vereiste support

LEGO Ideas

De derde reviewronde van 2019 bestaat vanaf vandaag uit maar liefst twaalf projecten, want LEGO Ideas Clockwork Aquarium heeft de drempel van 10.000 stemmen bereikt en had daarvoor 616 dagen nodig. Dit betekent dat het ontwerp van mjsmiley in 2020 mogelijk als een commerciële set wordt uitgebracht.

Het is een uniek ontwerp en daarom vermoeden we dat dit een interessant project voor LEGO zal zijn. De ontwerper heeft het aquarium voorzien van een mechanisme met een slinger om de vissen tot leven te brengen. Het betreft een modulaire set en op het YouTube-kanaal zijn verschillende thema’s te zien. Volgens een update op het LEGO Ideas-platform hoopt hij dat LEGO ten minste twee verschillende thema’s mee zal leveren in het geval dat Clockwork Aquarium een commerciële release krijgt.

De volgende twaalf LEGO Ideas-projecten worden meegenomen in de derde beoordelingsronde van 2019:

Afbeelding Set Ontwerper Aantal dagen
Clockwork Aquarium Mjsmiley 616
Home Alone McCallister’s House Adwind 298
Rocket Subway Train Legovader217 617
Queen: I Want to Break Free Han Sbricksteen 735
Seinfeld Brent Waller 89
Zelda: Breath of the Wild Hanwasyellowfirst 203
Planet Express Delivery Ship Nicola Stocchi 37
Ratatouille Brick Project 48
Typewriter Steve Guinness 596
The Legend of the Bionicle Sokoda 25
The Huascar Aldrin 117
Winter Chalet sdrnet 754
LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten