LEGO Ideas-project Clockwork Aquarium bereikt vereiste support

LEGO Ideas

De derde reviewronde van 2019 bestaat vanaf vandaag uit maar liefst twaalf projecten, want LEGO Ideas Clockwork Aquarium heeft de drempel van 10.000 stemmen bereikt en had daarvoor 616 dagen nodig. Dit betekent dat het ontwerp van mjsmiley in 2020 mogelijk als een commerciële set wordt uitgebracht.

Het is een uniek ontwerp en daarom vermoeden we dat dit een interessant project voor LEGO zal zijn. De ontwerper heeft het aquarium voorzien van een mechanisme met een slinger om de vissen tot leven te brengen. Het betreft een modulaire set en op het YouTube-kanaal zijn verschillende thema’s te zien. Volgens een update op het LEGO Ideas-platform hoopt hij dat LEGO ten minste twee verschillende thema’s mee zal leveren in het geval dat Clockwork Aquarium een commerciële release krijgt.

De volgende twaalf LEGO Ideas-projecten worden meegenomen in de derde beoordelingsronde van 2019:

Afbeelding Set Ontwerper Aantal dagen
Clockwork Aquarium Mjsmiley 616
Home Alone McCallister’s House Adwind 298
Rocket Subway Train Legovader217 617
Queen: I Want to Break Free Han Sbricksteen 735
Seinfeld Brent Waller 89
Zelda: Breath of the Wild Hanwasyellowfirst 203
Planet Express Delivery Ship Nicola Stocchi 37
Ratatouille Brick Project 48
Typewriter Steve Guinness 596
The Legend of the Bionicle Sokoda 25
The Huascar Aldrin 117
Winter Chalet sdrnet 754
Het was een relatief rustige maand wat betreft nieuwe LEGO-sets, maar dat gaat in maart 2024 veranderen. Bouwers kunnen namelijk uitkijken naar meer dan 50 nieuwe LEGO-sets. Er zullen daarnaast verschillende promoties van start gaan, waaronder LEGO 40680 Flower Store en via deze pagina kun je nog een code genereren om LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue te bemachtigen als extra cadeau bij aankoop (GWP).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten