LEGO Ideas-project Doggo ontvangt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

LEGO Doggo is het volgende LEGO Ideas-project dat 10.000 stemmen heeft ontvangen. Het is alweer het 28e project dat de tweede reviewronde van 2020 heeft bereikt en kans maakt op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die inmiddels zijn uitgebracht in de LEGO Shop, waaronder de recent verschenen Grand Piano.

LEGO Doggo

Het project is gecreëerd door LEGO Ideas-gebruiker legotruman vanwege de geweldige band tussen mens en hond. Vorige maand bereikte een ander project van de ontwerper, Vincent van Gogh: Starry Night, al de mijlpaal van 10.000 stemmen.

De LEGO Doggo’s in dit project kunnen worden gebruikt als speelgoed en als decoraties. Alle honden zijn geschaald zodat ze goed bij elkaar passen. Het formaat past ook goed bij zowel LEGO-minifiguren als LEGO BrickHeadz-modellen.

Er zijn in totaal tien honden beschikbaar: Beagle (100 stenen), Corgi (134 stenen), Duitse Herder (155 stenen), Husky (113 stenen), Shiba Inu (113 stenen), Yorkshireterriër (121 stenen), Pug (107 stenen), Teckel, Bordercollie en de Bostonterriër.

Recente succesvolle LEGO Ideas-projecten

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

2 Reacties

  1. Waar kan ik de teckel bestellen

    Reageer
    • Deze set maakt kans om te worden uitgebracht, is momenteel nog niks meer dan een idee.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten