LEGO Ideas-project Exploratorium bereikt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Het LEGO Ideas-project Exploratorium heeft deze week de mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt. De set wordt daardoor meegenomen in de tweede beoordelingsronde van dit jaar en maakt kans op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

LEGO Ideas Exploratorium

Exploratorium is ontworpen door LEGO Ideas-gebruiker Endless Ages en zoals we aan zijn andere projecten kunnen zien is hij dol op steampunk. Het ontwerp bestaat uit 2996 stenen en had slechts 198 dagen nodig om de vereiste 10.000 stemmen te ontvangen. Volgens de ontwerper is er bijna een jaar gewerkt aan het gebouw dat door middel van een scharnier kan worden geopend. Binnen is er een onderzoekscentrum dat zich richt op mariene biologie en hemelwetenschappen.

De set heeft in totaal vier functies. Het ontwerp bevat een intrekbare telescoop waarmee de minifiguren de sterrenhemel kunnen observeren. Daarnaast is er een klein aquarium, een kraan en de interne stroomvoorziening met een dynamo, die wordt aangedreven door waterkracht. Er zijn acht minifiguren zichtbaar en er is een kleine onderzeeër plus acht verschillende gereedschappen voor het onderzoek onder water.

Recente succesvolle LEGO Ideas-projecten

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten