LEGO Ideas-project German Traditional Cottage bereikt reviewronde

LEGO Ideas

Het LEGO Ideas-project ‘German Traditional Cottage’ is het 20ste model dat de tweede reviewronde van 2021 heeft bereikt. Het traditionele Duitse huis is een creatie van de 15-jarige Ideas-gebruiker sNICKers77. Nick besloot dit model te bouwen omdat hij in de Verenigde Staten woont, maar voor 50% Duits is. Een deel van zijn familie woont in een klein dorpje in Zuid-Duitsland en hij heeft een huis ontworpen op basis van die stijl.

LEGO gaat in september een beslissing maken of het Duitse huisje wordt uitgebracht. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

German Traditional Cottage

German Traditional Cottage werd in april toegevoegd aan de LEGO Ideas-bibliotheek en dat bleek een schot in de roos te zijn, want het project had slechts 104 dagen nodig om de mijlpaal van 10.000 stemmen te bereiken. Het bouwwerk bestaat in zijn huidige vorm uit 2912 stenen en een gezin met twee kinderen.

Het huis bestaat uit vier verdiepingen, waarbij vermoedelijk het dak kan worden verwijderd. Bovendien kunnen bouwers de afzonderlijke verdiepingen verwijderen,  net als bij de modulaire gebouwen. De woonkamer is uitgerust met grote boekenkasten en een zithoek. Daarboven bevindt zich de keuken met fornuis en een grote keukentafel.

Op de tweede verdieping is de slaapkamer van de ouders met een open haard. Onder het dak vinden we de kinderkamer met een miniatuurversie van de door LEGO uitgebrachte raket en trein. Naast de woning komt het project met een auto en een licht besneeuwde stenen dennenboom.

Seinfeld-fans kunnen LEGO Ideas 21328 Seinfeld vanaf woensdag 21 juli 2021 aanschaffen via de VIP-voorverkoop in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop, terwijl de reguliere verkoop op 1 augustus van start gaat. LEGO Ideas 21328 Seinfeld bestaat uit 1326 stenen en heeft een adviesprijs van €79,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten