LEGO Ideas-project Hocus Pocus – The Sanderson Sister’s Cottage krijgt commerciële release

LEGO LEGO Ideas

LEGO heeft bekendgemaakt dat het Ideas-project Hocus Pocus van ontwerper TheAmbrinator zal worden uitgebracht. Er waren in totaal 36 kanshebbers, maar er werd ditmaal slechts één project geselecteerd voor een commerciële release. Bekijk hier alle LEGO Ideas-sets die al door het Deense bedrijf zijn uitgebracht.

Hocus Pocus – The Sanderson Sister’s Cottage

Hocus Pocus – The Sanderson Sister’s Cottage is gebaseerd op de gelijknamige Disney-film uit 1993, die binnenkort een vervolg krijgt en dat zal een belangrijke reden zijn waarom er voor dit ontwerp is gekozen. Het originele model is 45 cm hoog, 41 cm breed en 46 cm diep. Er zijn in totaal 12 minifiguren aanwezig: Winifred Sanderson, Sarah Sanderson, Mary Sanderson, Max Dennison, Dani Dannison, Allison, Emily Binx, Thackery Binx, Binx (als kat), Billy Butcherson, Ernie/Ice en Jay. De minifiguren van Dani, Max, Allison Ice en Jay hebben allemaal twee gezichten zodat je ze kunt poseren met een blij of een bang gezicht.

Je zult betoverd zijn door de eindeloze magische mogelijkheden van dit huis. De cottage is te transformeren tot het huis van de Sanderson Zusters uit 1693, maar ook tot het Sanderson Heksenmuseum uit 1993. Je kunt er een museum van maken door simpelweg de infostand van de kaars met de zwarte vlam, het uithangbord van het museum, wat touwversperringen en een kassa toe te voegen. Daarnaast is het gebouw open te klappen om toegang te krijgen tot het interieur.

Toekomstige LEGO Ideas-sets

Er zijn momenteel zes projecten in ontwikkeling die in de komende jaren op de markt worden gebracht. De volgende projecten zijn door LEGO bevestigd:

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

1 Reactie

  1. Ik hoopte op Stargate en Johnny 5. Hier had ik nog nooit van gehoord.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten