LEGO Ideas-project Home Alone McCallister’s House bereikt vereiste support

LEGO Ideas

Het is bijna kerst en dat betekent ook dat de klassieke films weer voor de dag worden gehaald, waaronder de nog altijd populaire kerstfilm Home Alone. In de film gaat de familie McCallister voor een paar dagen naar Parijs, echter vergeten ze in alle drukte Kevin die daardoor alleen thuis is. Ondertussen hebben twee inbrekers, Harry en Marv, de huizen in de straat o.a van de familie McCallister en de familie McCallister goed in zicht. Kevin realiseert zich dat hij het huis moet verdedigen en binnenkort kun je deze iconische scènes mogelijk zelf naspelen met LEGO. LEGO Ideas Home Alone McCallister’s House heeft namelijk de benodige 10.000 stemmen behaald en dat betekent dat het daarom mee wordt genomen in de volgende beoordelingsronde.

LEGO Ideas Home Alone McCallister’s House

Het LEGO Ideas-project van Adwind heeft de vereiste support in 298 dagen bereikt. Het huis bestaat uit meer dan 3000 stenen inclusief de accessoires en de 3 minifiguren van Kevin en de inbrekers Harry en Marv. Er is ook een boom met de kleine boomhut, die via een touw verbonden is met het huis en door Kevin kan worden gebruikt als ontsnappingsroute. De daken kunnen worden verwijderd en het huis zelf kan worden geopend om scènes van de film na te spelen. Verder bestaat uit het interieur uit de grote hal, de keuken met eethoek, de trap, de slaapkamer van de ouders, de kamer van Buzz, twee badkamers en een berging.

Of de set het gaat halen valt nog te bezien, want Home Alone is doorgaans alleen populair aan het einde van het jaar. We verwachten dat dit een van de redenen zal zijn waarom LEGO twijfels heeft om een dergelijk grote set op de markt te brengen. Deze LEGO Ideas-projecten hebben inmiddels de support van 10.000 gebruikers ontvangen:

Afbeelding Set Ontwerper Aantal dagen
Home Alone McCallister’s House Adwind 298
Rocket Subway Train Legovader217 617
Queen: I Want to Break Free Han Sbricksteen 735
Seinfeld Brent Waller 89
Zelda: Breath of the Wild Hanwasyellowfirst 203
Planet Express Delivery Ship Nicola Stocchi 37
Ratatouille Brick Project 48
Typewriter Steve Guinness 596
The Legend of the Bionicle Sokoda 25
The Huascar Aldrin 117
Winter Chalet sdrnet 754
In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten