LEGO Ideas-project Indiana Jones Trilogy bereikt mijlpaal van 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Indiana Jones Trilogy is het volgende LEGO Ideas-project dat de mijlpaal van 10.000 stemmen heeft bereikt. Het project heeft de stijl van een LEGO Architecture-set en verwijst naar de Indiana Jones-films Raiders of the Lost Ark (1981),The Temple of Doom (1984) en The Last Crusade (1989). Het ontwerp wordt meegenomen naar de eerste beoordelingsronde van 2020, waarbij LEGO gaat beslissen of het project een commerciële release krijgt. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Indiana Jones Trilogy

De Indiana Jones Trilogy van BenBuildsLEGO hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over de populariteit onder LEGO-fans, want het project had slechts 53 dagen nodig om de support van 10.000 gebruikers te ontvangen. Daarmee is het een van de populairste sets die we op het platform hebben gezien. Volgens de ontwerper bestaat de set uit 650 stenen en zijn er drie minifiguren van Indiana Jones, Marion Ravenwood en Dr. Henry Walton Jones Sr aanwezig.

Het is in onze ogen een geslaagd ontwerp en gezien het aantal stenen zal de set een schappelijke prijs krijgen. Bovendien werkt LEGO samen met Disney, waardoor de licentie geen probleem zal zijn. Het filmen voor Indiana Jones 5 gaat in april van dit jaar van start. LEGO zou deze set kunnen lanceren wanneer de film in première gaat, echter is het ook niet ondenkbaar dat het zelf enkele nieuwe sets voor de film in ontwikkeling heeft.

Deze LEGO Ideas-projecten zijn de overige kanshebbers:

 

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten