LEGO Ideas-project Jazz Quartet ontvangt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Jazz Quartet is het laatste succesvolle LEGO Ideas-project. De creatie van Hsinwei Chi wist in slechts 49 dagen de vereiste 10.000 stemmen te behalen. De set maakt daardoor kans op een commerciële release, hoewel de beslissing van LEGO pas later in het jaar wordt genomen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Jazz Quartet

Het Jazz Quartet werd oorspronkelijk ontworpen voor de LEGO Ideas-wedstrijd ‘Music to your ears!’. In de zomer van 2020 behaalde het kwartet de tweede plaats achter winnaar ‘Daft Punk’. Chi liet zich hierdoor niet afschrikken. Hij voegde een podium toe aan zijn ontwerp en lanceerde het idee als een los project.

De ontwerper besloot het Jazz Quartet samen te stellen uit een piano, trompet, bas en drums. Ieder instrument wordt gekoppeld aan een van stenen gebouwde muzikant, gekleed in een typische jazzoutfit. Het kwartet speelt op een podium dat naar schatting ongeveer 51 cm lang en 17,5 cm diep zal zijn. Het lijkt erop dat de muzikanten worden vastgezet door middel van een enkele steen, waardoor de bouwer zelf kan beslissen hoe ze worden gepositioneerd.

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten