LEGO Ideas-project Marine Life wordt meegenomen in volgende reviewronde

LEGO Ideas

Het LEGO Ideas-project Marine Life heeft deze week de mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt. Het is alweer het 31ste succesvolle project dat in de volgende reviewronde zal worden meegenomen. De set maakt daarmee kans op een commerciële release, hoewel de beslissing van LEGO pas later in het jaar wordt genomen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Marine Life

Liefhebbers van de zee en LEGO kunnen met deze set een clownvis, zeepaardje en kwal in huis halen. De set telt 1164 stenen en bestaat uit een basis, een zeebodem en een van de drie figuren. De kwal, clownvis en het zeepaardje lijken te drijven dankzij de truc om flora van de zeebodem te gebruiken als steun. Deze zijn verplaatsbaar en in verschillende posities te plaatsen.

De drie figuren zijn voorzien van een bedrukt label aan de voorkant van de basis en zijn daardoor ook prima te gebruiken als display. LEGO Ideas-gebruikers waren uitermate enthousiast over de inzending, want het project had slechts 44 dagen nodig om de vereiste support te ontvangen.

LEGO-fans kunnen weer dubbele VIP-punten in de Nederlandse en Belgische LEGO Shop (12 april 00:00) scoren. Dit betekent dat je 10% van het aankoopbedrag als korting kan verzilveren op je volgende aankoop in de LEGO Shop. Wees er snel bij, want de populaire sets zullen snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten