LEGO Ideas-project Mary Poppins, Cherry Tree Lane eerste set in 2020 met 10.000 supporters

LEGO Ideas

Mary Poppins, Cherry Tree Lane is het eerste LEGO Ideas-project in 2020 dat de support van 10.000 gebruikers heeft ontvangen. Een verrassing is dat overigens niet, want binnen een maand wist het LEGO Ideas-project al de helft van het aantal vereiste stemmen binnen te halen. Gezien de populariteit en het feit dat het project is geselecteerd als Staff Pick door LEGO achten wij de kans groot dat de set ook daadwerkelijk een commerciële release krijgt. De licentie gaat in ieder geval geen probleem worden, want Mary Poppins geproduceerd is door Disney.

De set laat je het magische universum van Mary Poppins ontdekken en het ontwerp is gebaseerd op de originele film uit 1964. Het project bevat het grootste deel van Cherry Tree Lane, waaronder het huis van de familie Bank met veel details van de film, zoals de slaapkamer van de kinderen, de woonkamer en trappen. Andere gebouwen van Mary Poppins, Cherry Tree Lane zijn nepgebouwen met alleen een gevel, net als op de filmset. Het huidige bouwwerk bestaat uit 2900 stenen. Er zijn acht minifiguren ontworpen: Mary Poppins, Bert, George Banks, Winifred Banks, Jane Banks, Michael Banks, Admiral Boom en Mr Dawes Jr.

→ Lees ook: Dit zijn de twaalf kandidaten van de derde LEGO Ideas Review (2019)

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten