LEGO Ideas-project Modular Expansion Pack ontvangt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Het LEGO Ideas-project Modular Expansion Pack heeft de mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt en is daarmee alweer het vijftigste succesvolle idee in 2021. In mei zal het Deense bedrijf een beslissing maken of de set een commerciële release krijgt. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Modular Expansion Pack

Ontwerper Diego Cimarosti, Fargo73 op LEGO Ideas, heeft zich laten inspireren door LEGO Creator Expert 10243 Parisian Restaurant, maar het is gemaakt om volledig modulair te kunnen worden gebruikt met elke modular van LEGO. Het centrale deel van het project is het park, dat kan worden gebruikt als een groter park of twee kleinere.

De vier extra 16 x 32 platforms maken het mogelijk om verschillende combinaties te maken en pleinen toe te voegen aan jouw stad van LEGO. Er zijn ook een groot aantal accessoires aanwezig; van een brandkraan tot een comfortabele bank, waarbij sommige objecten worden gebruikt om de Technic-steen te verbergen die wordt ingezet om de modulars aan elkaar te koppelen.

Je kan de stad tot leven brengen met de zeven minifiguren plus een hond, een krantenkiosk, een riksja, een vuilniswagen, een standbeeld, twee prachtige bloeiende bomen en een grote eik om wat schaduw te geven in het park. Daarnaast zijn er een aantal kleinere accessoires die met deze set of overal in je modulaire stad kunnen worden geplaatst.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten