LEGO Ideas-project Retro Bowling Alley bereikt mijlpaal van 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Er waren niet veel dagen meer te gaan, maar op de valreep heeft het LEGO Ideas-project Retro Bowling Alley alsnog de mijlpaal van 10.000 supporters bereikt. Het project werd ontworpen door Astronaut Avila en had precies 750 dagen nodig om het vereiste aantal stemmen te ontvangen.

Retro Bowling Alley

Het is niet het eerste succesvolle project van de ontwerper, want zijn Modular Arcade werd eerder al meegenomen in het reviewproces, maar het ontwerp kreeg geen commerciële release. De Retro Bowling Alley is zijn tweede set met de vereiste ondersteuning en bevat zes minifiguren. Onbekend is nog uit hoeveel stenen het ontwerp bestaat.

De bowlingbaan is volledig gesloten, echter kunnen de vier bowlingbanen eenvoudig worden bereikt door het dak te verwijderen. De locatie is voorzien van een bar en een kleine keuken met een milkshake-machine. Verder is er een kassa, een plank voor trofeeën met een gouden, zilveren en bronzen bowlingbal en een kauwgommachine aanwezig.

Dit zijn de overige sets die worden meegenomen in de eerste reviewronde van 2020:

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten