LEGO Ideas-project Sailing Ship Adventure wordt geschenk bij aankoop (GWP)

LEGO aanbiedingen LEGO Ideas

LEGO heeft vandaag de winnaars van de ontwerpwedstrijd ‘Build that holiday into that holiday’ bekendgemaakt. De grote winnaar is ontwerper YC Solo, want zijn ‘Sailing Ship Adventure’ wordt door LEGO uitgebracht als een cadeau bij aankoop (GWP). Het was een nek-aan-nek-race met ‘Sightseeing in Europe’ van HarrisBricks, die het met 879 tegen 887 stemmen nipt verloor. De ‘Gift with Purchase’-set zal ergens in 2021 exclusief in de LEGO Shop worden aangeboden.

Sailing Ship Adventure

Sailing Ship Adventure bestaat uit precies 250 stenen. Er zijn 216 stenen voor de boot gebruikt (zeilen en mast: 69; kajuit: 24; frame: 123) De resterende stenen zijn ingezet voor de twee dolfijnen, palmboom, minifiguren en een zeemeeuw. De draaibare zeilen zijn ook gemaakt van stenen en de cabine kan worden verwijderd om toegang te krijgen tot de binnenste ruimte. Een anker en een paar gouden elementen maken het schip compleet.

Aedelsten Deluxe

Het wachten is nu op de Aedelsten Deluxe. LEGO maakte in december 2019 bekend dat de set wordt uitgebracht als een geschenk bij aankoop. Het is nog onbekend wanneer de Aedelsten Deluxe als een Gift with Purchase (GWP) op de markt wordt gebracht. Tussen de aankondiging van de laatste winnaar in de wedstrijd ‘Moments in Space’ maart 2018 en de eerste verschijning van de LEGO Ideas 40335-raket op 5 juni 2019 zat namelijk meer meer dan een jaar.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten