LEGO Ideas-project Seasons in Time Calendar bereikt mijlpaal van 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Seasons in Time Calender is het volgende succesvolle LEGO Ideas-project. De set van Brent Waller heeft de mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt en maakt daardoor kans op een commerciële release. Het is een indrukwekkend ontwerp toont niet alleen de dag van de week, de datum en de maand, maar bevat ook enkele LEGO-thema’s die overeenkomen met de seizoenen. Waller heeft thema’s gecreëerd voor de lente zomer, herfst en winter evenals het Chinese Nieuwjaar, Valentijnsdag, Pasen, Halloween en Kerstmis. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Seasons in Time Calendar

Deze thema’s kunnen in een lade van de set worden opgeborgen. De onderstaande video toont de verschillende thema’s en functies van het ontwerp.

Overigens is Brent Waller geen onbekende, want hij heeft al verschillende ontwerpen op LEGO Ideas gedeeld. Een aantal van deze  creaties hebben de mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt, waaronder de Stay Puft Marshmallow Man uit Ghostbusters. Helaas is er nog geen enkele set door LEGO uitgebracht, maar we vermoeden dat dit idee gezien zijn unieke functies een goede kans maakt.

Recente succesvolle LEGO Ideas-projecten

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten