LEGO Ideas-project Seinfeld ter ere van dertigste verjaardag

LEGO Ideas

De eerste aflevering van Seinfeld was op 5 juli 1989 te zien. Om deze dertigste verjaardag te vieren heeft ontwerper Brent Waller het iconische Manhattan-apparatement van Jerry in LEGO nagebouwd. Het project is gepubliceerd op LEGO Ideas, waar mensen kunnen stemmen op sets die door fans zijn gemaakt.

LEGO Ideas Seinfeld

Als 10.000 mensen hun stem uitbrengen op de LEGO Seindfeld-set, dan zal LEGO overwegen om de set een commerciële release te geven. Het behalen van deze mijlpaal is overigens geen garantie, want er zijn verschillende redenen waarom het niet door zou kunnen gaan. In het geval van Seinfeld zullen de licentierechten het grootste probleem zijn.

Er lijken in ieder geval nog altijd voldoende Seinfeld-fans te zijn, want in een maand tijd heeft de set al meer dan 3.000 stemmen ontvangen en er zijn nog 594 dagen over om 10.000 supporters te bereiken. De LEGO Seinfeld-set had aanvankelijk met vijf minifiguren moeten verschijnen: Jerry, Elaine, George, Kramer en Newman. Vanwege de ongekende ondersteuning heeft de ontwerper echter nog meer minifiguren gecreëerd van de meest gedenkwaardige zijpersonages, waaronder de Soup Nazi, George’s ouders Frank en Estelle Constanza en David Puddy (in zijn 8-Ball jack).

Wil je dat deze LEGO Seinfeld-set realiteit wordt? Breng dan je stem uit op LEGO Ideas.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten