LEGO Ideas-project Sheriff Safe bereikt mijlpaal van 10.000 supporters

LEGO Ideas

Sheriff Safe is het nieuwste LEGO Ideas-project dat de tweede beoordelingsronde van 2020 heeft bereikt. Het ontwerp heeft op zondag de vereiste support van 10.000 fans ontvangen en is alweer het 14e project dat kans maakt op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Sheriff Safe

Het ontwerp is afkomstig van Il Buono en had in totaal 257 dagen nodig om deze mijlpaal te behalen. De kluis bestaat uit 431 stenen en met de overige accessoires zijn er in totaal 546 stenen nodig. De kleine kluis is overigens niet alleen een displaymodel, het zou ook moeten werken hoewel het vermoedelijk niet de beste manier is om waardevolle artikelen in te bewaren.

Er is een compact en simpel mechanisme ontworpen voor de kluis. De ontwerper heeft alleen bestaande LEGO-stenen gebruikt en er zijn in totaal 24 mogelijke combinaties. Je moet je eigen geheime code kiezen en bouwen. De combinatie kun je noteren in een bouwbaar boek, handig wanneer je dynamiet nat is.

De Sheriff Safe wordt geleverd met alles wat een revolverheld uit het Wilde Westen nodig heeft, waaronder goud, dynamiet, een revolver, een stukje oude kaas en een halve worst. Deze accessoires zijn bevestigd op studs zodat ze niet vallen tijdens het hanteren of beroven van de kluis. Ze kunnen echter gemakkelijk worden verwijderd als je ruimte nodig heeft voor jouw eigen waardevolle spullen.

Meest recente succesvolle LEGO Ideas-projecten

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten