LEGO Ideas-project Sonic Mania Green Hill Zone bereikt mijlpaal van 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Sonic Mania Green Hill Zone is het volgende LEGO Ideas-project in 2020 dat de mijlpaal van 10.000 stemmen heeft bereikt. Het ontwerp had hiervoor 381 dagen nodig en wordt meegenomen naar de eerste beoordelingsronde van 2020, waarbij LEGO gaat beslissen of het project een commerciële release krijgt. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Sonic Mania Green Hill Zone

De Sonic-set is ontworpen met het oog op de dertigste verjaardag van de franchise in 2021 en bestaat momenteel uit 700 stenen. Net zoals Sonic-games je de tools geven om elke gewenste move te doen zoals je wilt, is de enige beperking met LEGO je verbeelding – en om nieuwe avonturen te helpen inspireren, is deze set ontworpen met een alternatieve “Encore-modus” die trouw is aan Sonic Mania Plus.

Eigenschappen Sonic Mania Green Hill Zone:

  • Minifiguur “Classic” Sonic the Hedgehog
  • “Classic” Dr Eggman, Motobug en drie Flickies als bouwbare figuren
  • Heavy Gunner en Heavy Magician
  • Green Hill Zone “Palm Tree”, “Spring”, “Bridge en” Loop” modules
  • Egg Robot mech
  • Phantom Ruby en Ring accessoires
  • Maak je eigen act door de Green Hill Zone-modules met elkaar te verbinden.
  • Gebruik de Technic-hendel op de veermodule om Sonic en zijn Flicky-vrienden in de lucht te lanceren!

Dit zijn de overige 10 sets die later dit jaar door LEGO zullen worden beoordeeld:

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten