LEGO Ideas-project Tesla Cybertruck bereikt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Tesla’s Cybertruck is het tweede LEGO Ideas-project in 2020 dat de support van 10.000 gebruikers heeft ontvangen. Een verrassing is dat overigens niet, want in minder dan 48 uur werden er al meer dan 1100 stemmen uitgebracht. Gezien de populariteit en het feit dat de Cybertruck is geselecteerd als Staff Pick door LEGO is het niet ondenkbaar dat het project een commerciële release krijgt.

Cybertruck van LEGO

Het ontwerp is overduidelijk niet voor iedereen, echter leent het zich uitstekend voor een model van LEGO. Ontwerper BrickinNick heeft de Cybertruck met echte stenen nagebouwd en ook zijn de deuren, kofferbak voor en de achterklep functioneel. Inmiddels heeft de ontwerper ook de Cyberquad nagebouwd en Elon Musk en Franz von Holzhausen als minifiguren toegevoegd, inclusief de beruchte hamer en metalen bal.

De maand november is aangebroken en ook in 2023 belooft het weer een mooie maand te worden met verschillende promoties, waaronder nieuwe cadeaus bij aankoop, een Insiders 2X-weekend, Black Friday en Cyber Monday. Bekijk het volledige overzicht hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten