LEGO Ideas-project The Adventures of the USS Cardboard verschijnt in 2022 als GWP

LEGO Ideas

De winnaar van de Out of this World Space Builds-wedstrijd is bekendgemaakt. Ontwerper Bulldoozer zal zijn creatie ‘The Adventures of the USS Cardboard’ volgend jaar zien verschijnen als cadeau bij aankoop (GWP). Het ontwerp toont een kind dat zijn eigen raket heeft gemaakt van kartonnen dozen. De jongen wordt op zijn avonturen vergezeld door zijn teddybeer, de kat en een robot.

The Adventures of the USS Cardboard

LEGO zal zijn ontwerpers nu aan het werk zetten om de creatie te transformeren tot een officiële GWP. De ontwerper heeft verschillende stenen en kleuren gebruikt die momenteel niet beschikbaar zijn en de kans op enkele aanpassingen is daarom groot.

Op basis van de releases van LEGO Ideas 40335 Space Rocket Ride en LEGO Ideas 40448 Vintage Car,  winnaars van eerdere bouwwedstrijden, durven we te stellen dat het nog geruime tijd duurt totdat de GWP beschikbaar is. In beide gevallen zat er namelijk meer dan een jaar tussen het bekendmaken van de winnaar en de lancering van het product.

In totaal werden er 2869 stemmen uitgebracht op de The Adventures of the USS Cardboard, terwijl The Classic Space Logo van Fsleinad op de tweede plek eindige met meer dan 700 stemmen minder.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten