LEGO Ideas-project The Bakery ontvangt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

LEGO krijgt het druk in de tweede LEGO Ideas-beoordelingsronde van dit jaar, want ‘The Bakery’ is het 26e project dat de mijlpaal van 10.000 supporters heeft bereikt. The Bakery is een creatie van Bricky_Brick, ook bekend als Pablo Sánches. Het is alweer zijn vijfde LEGO succesvolle LEGO Ideas-project en eerder dit jaar verscheen zelfs LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay op basis van zijn ontwerp. Daarnaast verdiende hij eerder dit jaar al een plaatjes in de huidige reviewronde met zijn project Brickwest Studios. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

LEGO Ideas The Bakery

De bakkerij is gebouwd in de stijl van 1890 en had 221 dagen nodig om het vereiste aantal stemmen te ontvangen. Het is niet duidelijk hoeveel stenen er zijn gebruikt voor het huidige ontwerp, maar het zal op basis van de afbeelding vermoedelijk gaan om 2500 tot 3000 LEGO-stenen. Het digitale ontwerp bevat 8 minifiguren en twee karren, elk met een paard. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en een souterrain.

De kern van het ontwerp is natuurlijk de bakkerij op de tussenverdieping. Van daaruit kan het gebak direct vanuit de grote oven in de paardenkar worden geladen. Hieronder is een opslagruimte met een geheime ingang aan de buitenkant en een ander in een luik in de bakkerij. De kelder herbergt ook een geheime appelsapproductie. De woonkamers bevinden zich dan op de eerste en tweede verdieping. Bouwers kunnen de muren op de tussenverdieping openen en direct in de bakkerij kijken en spelen. Er zijn ook twee grote terrassen om te genieten van het uitzicht over de stad.

Recente succesvolle LEGO Ideas-projecten

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten