LEGO Ideas-project The Great Fishing Boat ontvangt vereiste support

LEGO Ideas

LEGO gaat het in 2020 druk krijgen met alle Ideas-projecten die moeten worden beoordeeld, want deze week is The Great Fishing Boat aan de lijst met succesvolle ontwerpen toegevoegd. Het ontwerp van EdouardClo had 189 dagen nodig om de mijlpaal van 10.000 stemmen te bereiken. De vissersboot is het twaalfde project dat wordt meegenomen naar de eerste beoordelingsronde van 2020, waarbij LEGO gaat beslissen of het project een commerciële release krijgt. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

The Great Fishing Boat

Het schip heeft een mooie rompvorm met een verhoogde boeg. De ontwerper heeft gekozen voor donkerrood voor het gedeelte onder de waterlijn en turkoois en wit voor de rest van de romp en kajuit. Aan de achterzijde is een reddingsboot te zien met een kraan om hem te lanceren. Daarnaast is het houten dek voorzien van een luik voor toegang tot het ruim, waar viscontainers kunnen worden opgeborgen en geleegd. Het huidige ontwerp bevat vier minifiguren: drie zeemannen met regenjassen en hun kapitein.

Dit zijn de overige 11 sets die later dit jaar door LEGO zullen worden beoordeeld:

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten