LEGO Ideas-project The Great Fishing Boat ontvangt vereiste support

LEGO Ideas

LEGO gaat het in 2020 druk krijgen met alle Ideas-projecten die moeten worden beoordeeld, want deze week is The Great Fishing Boat aan de lijst met succesvolle ontwerpen toegevoegd. Het ontwerp van EdouardClo had 189 dagen nodig om de mijlpaal van 10.000 stemmen te bereiken. De vissersboot is het twaalfde project dat wordt meegenomen naar de eerste beoordelingsronde van 2020, waarbij LEGO gaat beslissen of het project een commerciële release krijgt. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

The Great Fishing Boat

Het schip heeft een mooie rompvorm met een verhoogde boeg. De ontwerper heeft gekozen voor donkerrood voor het gedeelte onder de waterlijn en turkoois en wit voor de rest van de romp en kajuit. Aan de achterzijde is een reddingsboot te zien met een kraan om hem te lanceren. Daarnaast is het houten dek voorzien van een luik voor toegang tot het ruim, waar viscontainers kunnen worden opgeborgen en geleegd. Het huidige ontwerp bevat vier minifiguren: drie zeemannen met regenjassen en hun kapitein.

Dit zijn de overige 11 sets die later dit jaar door LEGO zullen worden beoordeeld:

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten