LEGO Ideas-project The Iron Giant ontvangt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

The Iron Giant is het 23ste LEGO Ideas-project in 2020 dat het vereiste aantal stemmen heeft bereikt. Het ontwerp is gebaseerd op de ijzeren reus in de gelijknamige Amerikaanse animatiefilm uit 1999, geregisseerd door Brad Bird. De ontwerper, Brett Cuv, heeft de set oorspronkelijk gecreëerd ter viering van de twintigste verjaardag van de film. LEGO gaat het ontwerp meenemen in de eerste beoordelingsfase van 2020 en beslissen of het idee kans maakt op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

The Iron Giant

Het is niet voor het eerst dat Cuv een Iron Giant-project in LEGO heeft gemaakt, echter werd dat idee door LEGO niet goedgekeurd. Sindsdien heeft hij zijn tijd besteed aan het aanpassen en opnieuw ontwerpen van de build om te voldoen aan de kwaliteitsnormen van LEGO. Het idee komt met vier minifiguren die gebaseerd zijn op de hoofdrolspelers: Hogarth Hughes met zijn helm en speelgoedgeweer, Annie Hughes en een koffiepot, Kent Mansley en zijn fedora en Dean McCoppin met een koffiekopje.

De ijzeren reus is ongeveer tien minifiguren hoog en wordt geleverd met verwisselbare ogen om een ​​reeks emoties uit te drukken, een ‘S’-teken op zijn borst en wapens. De hele build bestaat uit ongeveer 1.000 stenen, inclusief de reus, minifiguren en accessoires. Het hoofd van de reus draait en kantelt, en zijn armen, benen, polsen, heupen en enkels zijn allemaal beweegbaar om zowel zijn formaat als gewicht te accommoderen en hem in staat te stellen klassieke poses uit de film te repliceren.

De huidige beoordelingsfase laat verdere ontwerpen toe tot eind april of begin mei en bestaat inmiddels uit 23 ontwerpen.Tot dusver hebben de volgende ideeën de grens van 10.000 stemmen doorbroken:

LEGO Ideas-project Ontwerper Aantal dagen Licentie vereist?
Mary Poppins Disneybrick55 97 Ja
Tesla Cybertruck BrickinNick 47 Ja
Untitled Goose Game A fellow player 22 Ja
UCS Chitty Chitty Bang Bang Norders 425 Ja
SpaceX Falcon 9 Lego_Aviator 740 Ja
The Train Station: Studgate Lego_Aviator 256 Nee
Project Gemini Stevenhoward27 624 Ja
Retro Bowling Alley Modular Arcade 750 Nee
Indiana Jones Trilogy BenBuildsLEGO 53 Ja
Bricks & Blooms Bricked1980 423 Nee
Sonic Mania Green Hill Zone toastergrl 381 Ja
The Great Fishing Boat EdouardClo 194 Nee
KITT Knight Rider Jimmi-DK 674 Ja
Prinoth Leitwolf redera00 770 Ja
The Castle in the Forest poVoq 85 Nee
Historically Accurate Rome Daevead 252 Nee
Coraline’s Pink Palace Apartments Hwachtman 754 Ja
Ruined House Kirteem 75 Nee
The Krusty Krab ExeSandbox 43 Ja
Working Waterfall LEGOParadise 140 Nee
Futurama Planet Express ThomasW 223 Ja
Queen – The Miracle Express Artistic Shadow 449 Ja
The Iron Giant Brett Cuv 744 Ja
We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten