LEGO Ideas-project The Kings Castle bereikt mijlpaal van 10.000 stemmen

LEGO Ideas

LEGO-fans lijken er alles aan te doen om het Castle-thema weer terug te brengen, want voor de komende reviewronde is The Kings Castle alweer het vierde kasteel dat de mijlpaal van 10.000 stemmen heeft bereikt op LEGO Ideas. De set maakt daardoor kans op een commerciële release, hoewel de beslissing van LEGO pas later in het jaar wordt genomen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

The Kings Castle

The Kings Castle is ontworpen door BrickHammer en bestaat uit ongeveer 2900 stenen. Het kasteel is zo ontworpen dat het er niet alleen mooi uitziet, maar dat er ook goed mee te spelen valt. Het modulaire ontwerp van het kasteel maakt het gemakkelijk om alle daken te verwijderen voor directe toegang tot de onderliggende kamers. Er zijn momenteel zes minifiguren aanwezig: een koning, een jonge vrouw, een heroïsche ridder, twee bewakers en een bediende.

De set is voorzien van een ophaalburg om ongewenste bezoekers de toegang te ontzeggen. Er is ook een smid die ervoor zorgt dat de bewakers beschikken over de juiste wapens. Direct daarachter bevinden zich de stallen waar de paarden kunnen rusten. Ertegenover vinden we de kelder voor de opslag van wijn en de gevangenis. De troonzaal is te vinden in het bovenste gedeelte en vervelende bezoekers kunnen via een luik direct in de gevangenis worden geplaatst. De set is 45 cm lang, 28 cm breed en 34 cm hoog.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten