LEGO Ideas-project The Legend Of Zelda: Breath of The Wild Stable lijkt doel te gaan halen

LEGO Ideas

LEGO heeft al verschillende sets uitgebracht die geïnspireerd zijn op populaire videogames, zoals Overwatch en Minecraft, maar mogelijk komt daar in de toekomst ook nog een Zelda-set bij. Op LEGO Ideas heeft The Legend Of Zelda: Breath of The Wild Stable namelijk bijna de vereiste 10.000 supporters behaald, waarna het ontwerp zal worden meegenomen in een van de volgende stemmingsrondes.

The Legend Of Zelda: Breath of The Wild Stable

The Legend Of Zelda: Breath of The Wild Stable is ontworpen door Hanswasyellowfirst (echte naam Harry) en op 28 februari gepubliceerd op LEGO Ideas. Inmiddels hebben 8959 LEGO Ideas-gebruikers hun stem uitgebracht en dat betekent dat het project nog 602 dagen de tijd heeft om de laatste duizend stemmen binnen te halen. Gezien de populariteit van de set ligt het voor de hand dat dit nog voor het einde van het jaar zal gebeuren.

De stal uit The Legend Of Zelda: Breath of The Wild ziet er prachtig uit en de paardenkop is gemaakt van een verscheidenheid aan verschillend gekleurde LEGO-stenen. Het dak van de paardenkop kan bovendien worden geopend om het interieur te onthullen, wat zorgt voor extra speelbaarheid. Er zijn momenteel zes minifiguren zichtbaar: een LEGO-versie van Link, Beedle, Kaas, Pikango, Traveller en de Stable Master. Daarnaast zijn er nog drie paarden aanwezig.

De stal uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Overigens valt het nog te bezien of de set ooit verschijnt, want LEGO zal goedkeuring van Nintendo nodig hebben. Het Japanse bedrijf werkt voor fysieke merchandise geregeld samen met andere partijen, hoewel er nog nooit een LEGO-set is gebaseerd op een van de iconische games en personages van Nintendo.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten