LEGO Ideas-project The Legend Of Zelda: Breath of The Wild Stable ontvangt vereiste support

LEGO Ideas

De remake van The Legend of Zelda: Link’s Awakening verschijnt morgen voor de Nintendo Switch, maar dat is niet het enige goede nieuws voor fans van de serie. Het LEGO Ideas-project Zelda: Breath of the Wild heeft namelijk de vereiste 10.000 stemmen bereikt en dat betekent dat de creatie in 2020 als officiële set kan worden uitgebracht.

The Legend Of Zelda: Breath of The Wild Stable

The Legend Of Zelda: Breath of The Wild Stable is ontworpen door Hanswasyellowfirst (echte naam Harry) en werd op 28 februari gepubliceerd op LEGO Ideas. De stal uit The Legend Of Zelda: Breath of The Wild ziet er prachtig uit en de paardenkop is gemaakt van een verscheidenheid aan verschillend gekleurde LEGO-stenen. Het dak van de paardenkop kan bovendien worden geopend om het interieur te onthullen, wat zorgt voor extra speelbaarheid. Er zijn momenteel zes minifiguren zichtbaar: een LEGO-versie van Link, Beedle, Kaas, Pikango, Traveller en de Stable Master. Daarnaast zijn er nog drie paarden aanwezig.

Overigens valt het nog te bezien of de set ooit verschijnt, want LEGO zal goedkeuring van Nintendo nodig hebben. Het Japanse bedrijf werkt voor fysieke merchandise geregeld samen met andere partijen, hoewel er nog nooit een LEGO-set is gebaseerd op een van de iconische games en personages van Nintendo. LEGO keurt het gebruik van een Nintendo-product in ieder geval nog niet rechtstreeks af, waardoor er voorlopig nog een kans is.

De stal van The Legend Of Zelda: Breath of The Wild is de derde set die in de volgende reviewronde wordt meegenomen. Eerder ontvingen Queen: I Want to Break Free en Seinfeld de vereiste support.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten