LEGO Ideas-project The Office bereikt 10.000 supporters

LEGO Ideas

The Office van ontwerper LEGO The Office is het volgende LEGO Ideas-project dat 10.000 supporters heeft bereikt. De ontwerper maakte vorig jaar al een set van zijn favoriete serie en wist destijds ook de vereiste support te behalen, echter besloot LEGO om er geen commerciële set van te maken. Ter ere van de 15e verjaardag van The Office in 2020 heeft hij een nieuwe versie gemaakt, waarvan hij verwacht dat het een betere kans heeft om door LEGO te worden goedgekeurd.

The Office

Het betreft een set met een 2-in-1 ontwerp en 17 minifiguren die alle bekende personages vertegenwoordigen, zoals Michael, Jim, Pam, Dwight, Angela, Kevin en meer. De set bestaat uit twee zijden die eenvoudig zijn te demonteren voor weergave, snel verplaatsen of het maken van foto’s. Beide zijden kunnen aan elkaar worden gekoppeld door middel van vergrendelingsmechanismen die verborgen zijn in de wanden en bureaus.

De keuze voor een 2-in-1 ontwerp is genomen, omdat er op de manier ook een kleinere set kan worden gemaakt. De meeste onderdelen van de linkerkant worden namelijk ook gebruikt aan de rechterkant. Het is op deze manier ontworpen om rekening te houden met verschillende soorten fans. Sommige fans willen misschien slechts het deel met hun favoriete personages, terwijl anderen de hele set in huis willen halen.

Er lijkt in ieder geval veel interesse te zijn in een LEGO-set van The Office, want in slechts drie maanden tijd heeft het project 10.000 stemmen ontvangen. Het project wordt meegenomen in de tweede LEGO Ideas Review Stage van 2019. Eerder bereikten UCS Space Shuttle Atlantis, Thunderbirds Are Go, Gravity Falls Mystery Shack, Pursuit of Flight en het History Museum al de vereiste ondersteuning van LEGO-fans.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten