LEGO Ideas-project The Village Post Office ontvangt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Het LEGO Ideas-project The Village Post Office heeft deze week de mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt. Het prachtige project had slechts 38 dagen nodig om de vereiste support te ontvangen en zal tijdens de volgende reviewronde moeten concurreren met minimaal 38 andere ontwerpen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

The Village Post Office

Ontwerper Bricked1980 is inmiddels een bekende naam op het platform, want na Bricks & Blooms en het Police Station is dit alweer zijn derde succesvolle project. Zijn nieuwste ontwerp The Village Post Office bestaat uit 2262 stenen en telt vier minifiguren: een postbode, een klant en het echtpaar dat het postkantoor runt. Verder zijn er twee vogels, een kat en een rat aanwezig.

The Village Post Office vertegenwoordigt een stukje van het landelijke dorpsleven en speelt zich af in de vroege jaren ’30. De ontwerper heeft het postkantoor in Britse stijl ontworpen en de set heeft ook een postbus in vintage stijl. Het gebouw is niet modulair ontworpen, maar heeft een open achterkant om gemakkelijk toegang te krijgen tot het gedetailleerde interieur.

Bricked1980 heeft het ontwerp voorzien van veel details, waaronder de iconische rode telefooncel. Rondom het gebouw is een geplaveide bestrating compleet met een bank, een boom en een dubbele straatlantaarn. Aan de zijkant van het gebouw geeft een trap de minifiguren toegang tot een appartement op de eerste verdieping.

Het model heeft een open achterkant voor toegang tot alle details binnenin. Op de begane grond bevindt zich het hoofdpostkantoor. Dit is ontworpen in een vintage stijl compleet met houten vloerdelen, een servicedesk en een tafel om pakjes in te pakken. Achter de balie is een kassa, een ouderwetse weegschaal en planken om alle post te sorteren. Op de eerste verdieping is een appartement waar de eigenaren van het postkantoor wonen. Er is een gezellige open haard, een keuken (compleet met een ouderwets fornuis), een bed, een tafel en een antieke grammofoon zichtbaar.

De ouderwetse rode postbus heeft deuren die kunnen worden geopend om de bus vol te laden met post. Het dak kan ook worden verwijderd voor gemakkelijke toegang. Het uniform van de postbode en het busje hebben hetzelfde Brick Post-logo dat speciaal voor dit project is ontworpen.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten