LEGO Ideas-project Untitled Goose Game bereikt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Untitled Goose Game is het derde LEGO Ideas-project in 2020 dat de support van 10.000 gebruikers heeft ontvangen. Een verrassing is dat overigens niet, want in een tijdsbestek van enkele dagen werden er al meer dan 5000 stemmen uitgebracht en daarmee is het een van de snelste projecten ooit. Gezien de populariteit en het feit dat Untitled Goose Game is geselecteerd als Staff Pick door LEGO is het niet ondenkbaar dat het project een commerciële release krijgt.

Untitled Goose Game

Het project is gebaseerd op de gelijknamige game. Je speelt een gans die de de inwoners van een Engels dorpje lastig valt. De speler moet de vaardigheden van de gans gebruiken om objecten en personages te manipuleren om bepaalde doelen te voltooien en zo verder in het spel te komen. Kijk echter uit voor de tuinman en zijn vele gereedschappen. Objecten die zijn inbegrepen: jam, appel, sproeier, gansbord, rozenstruik, wortel, losse bladeren, lepel, schop, zonnehoed, hamer, ijskist en een sleutel.

Eerder dit jaar ontvingen Tesla’s Cybertruck en Mary Poppins, Cherry Tree Lane de vereiste support van LEGO Ideas-gebruikers.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten