LEGO Ideas-projecten Medieval Blacksmith en Winnie the Pooh krijgen commerciële release

LEGO Ideas

LEGO heeft zojuist de resultaten bekendgemaakt van de tweede reviewronde van de sets die in 2019 de 10.000 supporters hebben bereikt. Er zijn door LEGO twee Ideas-projecten uitgekozen die op een later moment een commerciële release krijgen. De winnaars zijn: Medieval Blacksmith door Namirob en Winnie the Pooh door benlouisa. Het is nog onbekend wanneer de sets worden uitgebracht.

Medieval Blacksmith

Namirob heeft zich met het model voornamelijk gefocust op veel kleine details en het ontwerp. Er is veel gevarieerd met de kleuren om de Medieval Blacksmith een authentieke uitstraling te geven. Een harmonieus kleurenpalet was ook belangrijk, maar een van de grootste uitdagingen was het dak, omdat er veel verschillende hoeken en speciale technieken zijn gebruikt.

De ontwerper heeft ook een interieur gecreëerd voor de Medieval Blacksmith. Het is mogelijk om beide verdiepingen te verkennen door het dak te verwijderen. Op de eerste verdieping is de smederij te zien en op de tweede verdieping bevindt zich de woonkamer. Van buitenaf is de middeleeuwse smid omringd door veel planten, dieren en een grote boom. Bovendien bevat deze set 3 minifiguren en veel meer kleine details. Namirob verwacht dat deze set veel Creator Expert-fans zal aanspreken.

Winnie the Pooh

Welkom bij 100 Acre Wood, het huis van Winnie de Poeh en zijn vrienden. Verken het huis van Winnie de Poeh met Winnie de Poeh, Teigetje, Konijn, Uil (hij zit in de boom), Knorretje en Iejoor. Het verwijderbare dak geeft toegang tot het huis van Winnie de Poeh en ook het verborgen nestgedeelte in de boom is toegankelijk gemaakt.

Afvallers

De volgende negen sets krijgen helaas geen release:

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten