LEGO Ideas Seinfeld bereikt in slechts 89 dagen vereiste aantal stemmen

LEGO Ideas

Friends en The Bing Bang Theory hebben al hun een eigen LEGO-set gekregen, maar in de toekomst komt er mogelijk nog een set op basis van een populaire Amerikaanse sitcom. Op LEGO Ideas heeft Seinfeld in slechts 89 dagen tijd de vereiste 10.000 stemmen binnengehaald. Het project is de tweede set die zich heeft gekwalificeerd voor de derde reviewronde van 2019, die in januari 2020 zal plaatsvinden.

LEGO Ideas Seinfeld

LEGO Ideas Friends is ontworpen door BrentWaller, die op het platform al verschillende succesvolle projecten heeft gehad. Het resulteerde in 2014 zelfs in de lancering van een commerciële set: LEGO Ideas 21108 Ghostbuster Ecto-1.

Het project werd gepubliceerd ter viering van het 30-jarig jubileum van de show in juli 2019, hoewel de set pas op zijn vroegst in 2020 zal verschijnen. De set omvat het beroemde appartement uit de serie en er zijn vijf minifiguren ontworpen: Jerry Seinfeld, George Costanza, Elaine Benes, Cosmo Kramer en Newman.

Gezien het succes van Friends en The Bing Bang Theory bestaat er een goede kans dat ook Seinfeld een set krijgt in de LEGO Ideas-serie. Dat hangt echter van verschillende factoren af, waaronder licentierechten. Aan de populariteit zal het in ieder geval niet liggen, want het is niet vaak gebeurd dat een set in minder dan 90 dagen de vereiste ondersteuning heeft ontvangen.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten