LEGO Ideas The Krusty Burger (The Simpsons) maakt kans op commerciële release

LEGO Ideas

Er zijn in het verleden verschillende The Simpsons-sets uitgebracht en als het aan LEGO Ideas-gebruiker FastBrickStudios ligt komt daar nog een nieuw model bij. Zijn project ‘The Krusty Burger’ heeft namelijk de mijlpaal van 10.000 supporters bereikt. De set wordt daardoor meegenomen in de eerste beoordelingsronde van dit jaar en maakt kans op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

The Krusty Burger

In het verleden bracht LEGO sets uit van het het huis van The Simpsons (71006) en de Kwik-E-Mart (71016). The Krusty Burger zou in onze ogen een perfecte toevoeging zijn en heeft bovendien dezelfde schaal als de overige twee sets, die helaas niet langer worden geproduceerd. Op eBay zijn het huis van de Simpsons (71006) en Kwik-E-Mart (71016) nog voor enigszins acceptabele prijzen nieuw te verkrijgen.

Het LEGO Ideas-project The Krusty Burger is voorzien van een volledig ontworpen exterieur en interieur, inclusief een keuken, eethoek en badkamer. Bouwers kunnen de achterwanden openen en het dak is afneembaar, zodat je directe toegang hebt tot het interieur. De set bevat ook talloze details, zoals een volledig Krusty-menu, milkshakemachine, bewakingscamera, kookfornuis naast een friteuse met ventilatieopeningen en een paar Krusty Burgers om Homer Simpson tevreden te stellen.

Verder komt de set met 8 minifiguren die het best passen bij The Krusty Burger. Het gaat om Homer Simpson, Plopper, Marge Simpson, Bart Simpson, Lisa Simpson, Maggie Simpson, Jeremy Freedman, Mr. Teeny en natuurlijk Krusty the Clown. Ook inbegrepen is het varken van Homer en de stationwagon van Marge met voldoende ruimte om 5 minifiguren te verplaatsen.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten