LEGO Ideas: The Legend of the Bionicle ontvangt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

Het LEGO Ideas-project The Legend of the Bionicle heft in het afgelopen weekend de vereiste support van 10.000 gebruikers ontvangen. De set had daar slechts 25 dagen de tijd voor nodig, hoewel dat geen record is op de site. Het betekent dat The Legend of the Bionicle mee wordt genomen in de derde reviewronde van 2019.

The Legend of the Bionicle

Sokoda heeft The Legend of the Bionicle ontworpen om in 2020 de twintigste verjaardag van LEGO Bionicle te vieren. De set bevat drie bekende scènes uit het Bionicle-verhaal: Tahus Arrival, Matores Destiny en The Final Battle. Een ervan is gebouwd op minifiguurschaal, een op microfiguurschaal en de laatste scène is voorzien van figuren gemaakt van LEGO. Daarnaast heeft de ontwerper in een recente update de minifiguren van Toa Tahu Mata, Toa Takanuva en Mata Nui toegevoegd. Deze minifiguren kunnen worden bevestigd aan het display of worden verwijderd en ingezet als verzamelbare figuren.

In 2000 werden de eerste LEGO Bionicle-sets op de markt gebracht, hoewel het destijds nog niet ging om een wereldwijde release.Toen viel Bionicle nog onder de LEGO Technic-serie. In 2002 werd Bionicle een apart thema van LEGO. Het was een van LEGO’s eerste thema’s gebaseerd op een verhaal en de voorloper op Ninjago, Hero Factory en de Nexo Knights. Volgend jaar viert LEGO Bionicle zijn twintigste verjaardag, hoewel het thema sinds 2016 geen nieuwe sets meer heeft gekregen.

We hebben in samenwerking met LEGO weer een extra cadeau bij aankoop voor jullie. Er kan een keuze worden gemaakt tussen LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) en 40589 Pirate Ship Playground (vanaf €100). Vraag via deze pagina een unieke code aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten