LEGO Ideas The Train Station: Studgate ontvangt 10.000 stemmen

LEGO Ideas

LEGO Ideas The Train Station: Studgate is het zesde project dat een plekje heeft verdiend in de volgende reviewronde. Het futuristische station Studgate had 256 dagen nodig om 10.000 supporters te bereiken. Het station bestaat uit meer dan 2.000 delen en bevat 7 minifiguren. De ontwerper Bricky Brick is geen onbekende sinds The Pirate Bay, die een commerciële release krijgt. Het station is zijn derde set die in een reviewronde terechtkomt (momenteel is de tweede reviewronde 2019 met het History Museum nog in behandeling) en zijn andere sets onderweg om ook de 10.000 te bereiken.

The Train Station: Studgate

The Train Station: Studgate is gebaseerd op een station van de zeventiende eeuw met verschillende moderne toevoegingen, een grote glazen koepel en computersystemen om tickets te kopen. Het station heeft twee verdiepingen en een platform voor een moderne elektrische trein met een vouwdak. Er zullen in totaal zeven minifiguren worden meegeleverd: stationsmeester, machinist, meisje in rolstoel, moeder van meisje in de rolstoel, personeel van de ijskraam, zorgeloze reiziger en een zakelijke reiziger.

Het creatieve brein achter The Train Station: Studgate heeft de glazen koepel en grote glazen oppervlakken gebruikt als eerbetoon aan de grote ruimtesets van de late jaren 80 en begin jaren 90. Ditmaal zijn ze echter transparant gemaakt.

In de LEGO Shop is vandaag weer een nieuw cadeau bij aankoop beschikbaar: LEGO 40689 Firework Celebrations. Je ontvangt de GWP bij alle aankopen vanaf €85 in de periode van 28 juni tot en met 7 juli 2024. De promotie is ook van toepassing op pre-orders en sets die op nalevering staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten