LEGO Ideas Thunderbirds Are Go gaat reviewronde in

LEGO Ideas

Het Thunderbirds Are Go-project van Andrew Clark heeft op LEGO Ideas 10.000 supporters bereikt. Het project sluit zich daarmee aan bij de UCS Space Shuttle Atlantis en Gravity Falls Mystery Shack. Andrew Clark is geen nieuwe naam in de wereld van LEGO, want met Doctor Who en The Flintstones heeft hij al twee LEGO-sets op de markt weten te brengen.

Thunderbirds Are Go bestaat uit 721 steentjes, drie voertuigen en 5 microfiguren. Clark heeft de set ontworpen omdat hij als kind fan was van de Thunderbirds vanwege de coole voertuigen, personages en missies. Dit kunnen we van de set verwachten:

  • Thunderbird 2 – Het grootste voertuig van de set is de Thunderbird 2. Het voertuig is voorzien van een werkend landingsgestel en vleugels. Het dak van de cockpit is afneembaar, zodat je zicht krijgt op het gedetailleerd interieur. Er is ook een pod aanwezig met ruimte voor een voertuig. De pod is uitgerust met wielen en daardoor eenvoudig te verplaatsen.
  • Twee kleinere voertuigen – In de set bevinden zich ook de Thunderbird4 en The Mole. Beide voertuigen passen in de pod.
  • Vijf microfiguren – John, Alan, Scott, Virgil en Gordon Tracy zijn aanwezig als microfiguren die een gevoel van schaal geven aan het model. Clark overweegt nog minifiguren toe te voegen als een update.

LEGO gaat in de tweede reviewronde van 2019 beslissen of het project daadwerkelijk op de markt wordt gebracht.

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten