LEGO Ideas Winter Chalet bereikt vereiste support

LEGO Ideas

Veel tijd was er niet meer over, maar het LEGO Ideas-project Winter Chalet van ontwerper van sdrnet heeft de vereiste 10.000 stemmen toch gehaald. Het project wordt daarom meegenomen in de derde reviewronde van 2019, die inmiddels uit negen kanshebbers bestaat.

LEGO Ideas Winter Chalet

Het Winter Chalet is het derde project van de ontwerper, maar de overige ontwerpen waren tot op heden niet succesvol. In totaal duurde het 754 dagen om de 10.000 stemmen binnen te halen en dat was op de valreep, omdat er nog slechts een maand te gaan was. Volgens de ontwerper bestaat het Winter Chalet uit 2650 stenen en zeven minifiguren.

Het gebouw is een typisch bergchalet gestructureerd met een restaurant op de begane grond. Het restaurant heeft tafels met kleden, borden, glazen en kaarsen om de juiste sfeer te creëren. We zien ook een kerstboom en aan de rechterkant is er een hoek met kassa, een koffiezetapparaat en een kleine gootsteen. Boven vinden we 3 slaapkamers: een eenpersoonskamer, een kamer met een tweepersoonsbed en op de zolder twee aparte bedden. Op dezelfde verdieping is ook een kleine badkamer aanwezig met douche, wastafel en toilet.

Of de set door LEGO zal worden uitgebracht zal moeten blijken, maar op het eerste oog lijkt die kans niet erg groot te zijn. Het duurde lang voordat de 10.000 stemmen worden behaald en ook lijkt het te botsen met de Winter Village-sets van LEGO. Op de huidige lijst zien we sets die vermoedelijk aantrekkelijker zijn voor LEGO.

Afbeelding Set Ontwerper Aantal dagen
Queen: I Want to Break Free Han Sbricksteen 735
Seinfeld Brent Waller 89
Zelda: Breath of the Wild Hanwasyellowfirst 203
Planet Express Delivery Ship Nicola Stocchi 37
Ratatouille Brick Project 48
Typewriter Steve Guinness 596
The Legend of the Bionicle Sokoda 25
The Huascar Aldrin 117
Winter Chalet sdrnet 754
Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten