LEGO komt met tranentrekker voor promotie LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay

LEGO heeft een echte tranentrekker voor zijn nieuwe Ideas-set Pirates of Barracuda Bay vrijgegeven. In de video zien we een jonge jongen die als kind 6285 Black Seas Barracuda cadeau heeft gekregen en wanneer hij opgroeit, spelen hij en zijn dochter samen met de oude Pirates-set. Naarmate zijn dochter opgroeit, verliest ze tot zijn teleurstelling interesse in het piratenthema, maar dan schenkt ze hem LEGO Ideas 21322 Pirates of Barracuda Bay.

De nieuwe set van 2.545 stenen werd op 1 april exclusief op LEGO.com gelanceerd voor €199,99 en bouwt een gedetailleerd scheepswrakeiland met het iconische piratenschip dat gebaseerd is op de iconische piratenset Black Seas Barracuda uit 1989.

[content-egg-block post_id=5878 template=offers_list currency=EUR]

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten