Lord of the Rings: A Map of Middle Earth bereikt 10.000 stemmen op LEGO Ideas

LEGO Ideas

Fans van Lord of the Rings kunnen in de toekomst mogelijk uitkijken naar een LEGO-set, want op het Ideas-platform heeft het project ‘A Map of Middle Earth’ de vereiste support van 10.000 gebruikers ontvangen. De set maakt daardoor kans op een commerciële release, hoewel de beslissing van LEGO pas later in het jaar wordt genomen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

A Map of Middle Earth

Het ontwerp is gecreëerd door Artem Biziaev, een Russische striptekenaar. Deze naam komt je mogelijk bekend voor, want onlangs was hij ook al succesvol met zijn project ‘Hyrule Castle’. Zijn nieuwste project was opnieuw een groot succes en had slechts 39 dagen nodig om de mijlpaal van tienduizend stemmen te bereiken.

De kaart van Middle Earth en de displaystandaard zijn ontworpen in het formaat 64 × 48 noppen en bevat één minifiguur en 10 figuren op microschaal. Vanwege het grote aantal kleine onderdelen en de oppervlakte, zal het aantal steentjes tussen de 2500 en 3000 komen te liggen.

De voorverkoop van de LEGO 10295 Porsche 911 gaat op 16 februari van start in de Nederlandse LEGO Shop. Lezers uit België kunnen de Porsche via deze link bestellen. Daarnaast ontvang je bij je bestelling tijdelijk een limited edition LEGO Porsche-eigenaarspakket en LEGO 40416 ijsbaan cadeau wanneer je €150 uitgeeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten