Lord of the Rings: A Map of Middle Earth bereikt 10.000 stemmen op LEGO Ideas

LEGO Ideas

Fans van Lord of the Rings kunnen in de toekomst mogelijk uitkijken naar een LEGO-set, want op het Ideas-platform heeft het project ‘A Map of Middle Earth’ de vereiste support van 10.000 gebruikers ontvangen. De set maakt daardoor kans op een commerciële release, hoewel de beslissing van LEGO pas later in het jaar wordt genomen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

A Map of Middle Earth

Het ontwerp is gecreëerd door Artem Biziaev, een Russische striptekenaar. Deze naam komt je mogelijk bekend voor, want onlangs was hij ook al succesvol met zijn project ‘Hyrule Castle’. Zijn nieuwste project was opnieuw een groot succes en had slechts 39 dagen nodig om de mijlpaal van tienduizend stemmen te bereiken.

De kaart van Middle Earth en de displaystandaard zijn ontworpen in het formaat 64 × 48 noppen en bevat één minifiguur en 10 figuren op microschaal. Vanwege het grote aantal kleine onderdelen en de oppervlakte, zal het aantal steentjes tussen de 2500 en 3000 komen te liggen.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten