Lord of the Rings: A Map of Middle Earth bereikt 10.000 stemmen op LEGO Ideas

LEGO Ideas

Fans van Lord of the Rings kunnen in de toekomst mogelijk uitkijken naar een LEGO-set, want op het Ideas-platform heeft het project ‘A Map of Middle Earth’ de vereiste support van 10.000 gebruikers ontvangen. De set maakt daardoor kans op een commerciële release, hoewel de beslissing van LEGO pas later in het jaar wordt genomen. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

A Map of Middle Earth

Het ontwerp is gecreëerd door Artem Biziaev, een Russische striptekenaar. Deze naam komt je mogelijk bekend voor, want onlangs was hij ook al succesvol met zijn project ‘Hyrule Castle’. Zijn nieuwste project was opnieuw een groot succes en had slechts 39 dagen nodig om de mijlpaal van tienduizend stemmen te bereiken.

De kaart van Middle Earth en de displaystandaard zijn ontworpen in het formaat 64 × 48 noppen en bevat één minifiguur en 10 figuren op microschaal. Vanwege het grote aantal kleine onderdelen en de oppervlakte, zal het aantal steentjes tussen de 2500 en 3000 komen te liggen.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten