Matthew Perry geeft Chandler nieuwe rol in LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk

LEGO Ideas

Friends-acteur Matthew Perry heeft de aankomende set LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk gebouwd en uit een tweet blijkt dat hij veel plezier heeft gehad met zijn eigen minifiguur. Matthew Perry speelde van 1994 tot en met 2014 de rol van Chandler Bing in de populaire sitcom. Eerder zei hij al dat het minifiguur van Chandler het beste deel is van de set.

LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk

LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk verschijnt op 1 september 2019. De set krijgt in tegenstelling tot andere recent verschenen sets geen VIP-voorverkoop. In de doos vinden we 1070 stenen en zeven minifiguren die de personages van de show vertegenwoordigen: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay en Gunther.

LEGO Ideas-gebruiker Aymeric Fievet is er uitstekend in geslaagd om het beroemde café van de zes vrienden na te bouwen. Daarnaast komt de set met een boekje met bouwinstructies en informatie over de ontwerper.

In Nederland en België verschijnt LEGO Ideas Friends 21319 Central Perk voor €69,99. De set wordt exclusief aangeboden in de LEGO Store.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten