Meer foto’s van LEGO Ideas 21318 Tree House gedeeld

LEGO Ideas

Een Belgische LEGO-fan is erin geslaagd om LEGO Ideas 21318 Tree House voor €199,99 te kopen in een Dreamland-winkel. Hij heeft ook enkele foto’s van de verpakking gemaakt en deze gedeeld met de Duitse website PromoBricks. Kort voor het weekend verscheen er ook al een foto van het definitieve ontwerp van de boomhut.

Update→ LEGO Ideas 21318 Treehouse is sinds 24 juli beschikbaar voor VIP-leden, terwijl niet-VIP-leden de set vanaf 1 augustus kunnen bestellen. Een VIP-lidmaatschap is gratis en kan tijdens het plaatsen van een bestelling worden gecreëerd.

LEGO Ideas 21318 Tree House

Op de nieuwe foto’s zijn naast de voor- en achterkant van de doos, ook verschillende details van LEGO Ideas 21318 Tree House zichtbaar. Het is nog niet exact duidelijk hoe de fan de LEGO set heeft kunnen bemachtigen, want volgens eerdere geruchten maakt LEGO de set pas vanaf 15 juli beschikbaar voor VIP-leden, terwijl de reguliere verkoop op 1 augustus van start zou gaan. LEGO Ideas 21318 Tree House bestaat 3036 onderdelen en krijgt een adviesprijs van €199,99. Dat komt neer op 6,6 cent per steen.

De set wordt geleverd met vier minifiguren en extra bladelementen om het seizoen te veranderen. Een ander unieke eigenschap van LEGO Ideas 21318 Tree House is dat alle plastic plantendelen verkregen zijn uit organisch geteeld suikerriet uit Brazilië.

Het was een relatief rustige maand wat betreft nieuwe LEGO-sets, maar dat gaat in maart 2024 veranderen. Bouwers kunnen namelijk uitkijken naar meer dan 50 nieuwe LEGO-sets. Er zullen daarnaast verschillende promoties van start gaan, waaronder LEGO 40680 Flower Store en via deze pagina kun je nog een code genereren om LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue te bemachtigen als extra cadeau bij aankoop (GWP).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten