Meer foto’s van LEGO Ideas 21318 Tree House gedeeld

LEGO Ideas

Een Belgische LEGO-fan is erin geslaagd om LEGO Ideas 21318 Tree House voor €199,99 te kopen in een Dreamland-winkel. Hij heeft ook enkele foto’s van de verpakking gemaakt en deze gedeeld met de Duitse website PromoBricks. Kort voor het weekend verscheen er ook al een foto van het definitieve ontwerp van de boomhut.

Update→ LEGO Ideas 21318 Treehouse is sinds 24 juli beschikbaar voor VIP-leden, terwijl niet-VIP-leden de set vanaf 1 augustus kunnen bestellen. Een VIP-lidmaatschap is gratis en kan tijdens het plaatsen van een bestelling worden gecreëerd.

LEGO Ideas 21318 Tree House

Op de nieuwe foto’s zijn naast de voor- en achterkant van de doos, ook verschillende details van LEGO Ideas 21318 Tree House zichtbaar. Het is nog niet exact duidelijk hoe de fan de LEGO set heeft kunnen bemachtigen, want volgens eerdere geruchten maakt LEGO de set pas vanaf 15 juli beschikbaar voor VIP-leden, terwijl de reguliere verkoop op 1 augustus van start zou gaan. LEGO Ideas 21318 Tree House bestaat 3036 onderdelen en krijgt een adviesprijs van €199,99. Dat komt neer op 6,6 cent per steen.

De set wordt geleverd met vier minifiguren en extra bladelementen om het seizoen te veranderen. Een ander unieke eigenschap van LEGO Ideas 21318 Tree House is dat alle plastic plantendelen verkregen zijn uit organisch geteeld suikerriet uit Brazilië.

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten