Naruto: Ichiraku Ramen Shop is volgende succesvolle LEGO Ideas-project

LEGO Ideas

Naruto: Ichiraku Ramen Shop heeft de magische mijlpaal van 10.000 stemmen bereikt. De set maakt samen met 30 andere succesvolle projecten kans om te worden uitgekozen door LEGO voor een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die inmiddels zijn uitgebracht in de LEGO Shop, waaronder de recent verschenen Grand Piano.

Naruto: Ichiraku Ramen Shop

Het project is ontworpen door de Spaanse broers David en Diego Escalona, die al vanaf hun vierde gepassioneerde LEGO-fans zijn en op het platform bekend staan als de DadiTwins. Naruto: Ichiraku Ramen Shop had 68 dagen nodig om de vereiste support te ontvangen en bestaat in zijn huidige vorm uit 1660 stenen. Het is de bedoeling om zeven minifiguren uit te brengen: Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Sakura Haruno, Kakashi Hatake, Teuchi Ichiraku, Ayame Ichiraku en Iruka Umino.

Lees ook → LEGO Ideas 21318 Treehouse weer terug op voorraad in LEGO Shop

De set reproduceert met een buitengewoon detailniveau de Ichiraku Ramen Shop, een van de meest iconische gebouwen van Konoha. Na elke missie gingen Naruto en zijn teamgenoten naar de Ichiraku Ramen Shop om te dineren. Er zijn verschillende versies van dit gebouw in de serie, maar het ontwerp van deze set is gebaseerd op Land of Waves van Naruto’s originele serie.

Het gebouw zelf is vrij klein en heeft een bescheiden uitstraling. De begane grond bevat de keuken en het restaurant met een bar. Omdat het bovenste deel van het gebouw nooit in de anime is vertoond, is het verbouwd tot het appartement van Teuchi met een kleine slaapkamer en een badkamer. Het is toegankelijk via de trap aan de achterzijde van het gebouw.

Recente succesvolle LEGO Ideas-projecten

Het LEGO Crazy Week-evenement bij Bol.com is van start gegaan. Je kan profiteren van heel veel scherp geprijsde LEGO-sets. Wees er snel bij, want voorgaande acties hebben geleerd dat de populairste sets snel uitverkocht raken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten