Nieuwe beelden LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith verschenen

LEGO Ideas

Er zijn foto’s verschenen van de voor- en achterkant van de verpakking van LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith. Eerder was er al een duidelijke afbeelding van de set te zien op een overzichtspagina op Amazon, maar dit nieuwe lek toont enkele nieuwe beelden. LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith wordt naar verluidt in februari 2021 exclusief in de LEGO Shop gelanceerd.

LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith

Op de nieuwe beelden van LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith is de aanwezigheid te zien van een wagen met twee riders die wordt voortgetrokken door een paard. Een ander dier van de set is een husky. De set bevat vier minifiguren: de smid, een vrouwelijke jager en twee ridders. De verwijzing naar de oude LEGO Falcon Knights wordt duidelijk door de blauwe en zwarte kleding en het valkenlogo op de borst. Het wapen van de ridders is ook te zien op hun schild.

LEGO Ideas 21325 Medieval Blacksmith bestaat uit drie verdiepingen, die van elkaar kunnen worden gehaald als een huis uit de Modular Building-serie. Het gebouw is aan alle kanten dicht. De begane grond maakt deel uit van de smid, op de eerste verdieping is een eetkamer en onder het dak is het slaapgedeelte met een bureau en een berenvel op de vloer. Het vuur van de smid kan worden ontstoken met een LEGO Light Brick.

Medieval Blacksmith wordt de 33ste LEGO Ideas-set en krijgt naar verluidt een prijskaartje van €149,99. Dat is qua prijs vergelijkbaar met LEGO Ideas 21310 Oude viswinkel en ligt daardoor voor de hand dat het bouwwerk uit ongeveer 2000 stenen zal bestaan. Het originele ontwerp bestaat uit 3000 stenen. Het model van LEGO is wat kleurrijker en gebruikt verschillende andere elementen in vergelijking met het origineel.

Het project van de originele ontwerper Namirob bereikte in juni 2019 de mijlpaal van 10.000 supporters. Eerder werd het project door LEGO-medewerkers al uitgelicht vanwege het unieke ontwerp. Een Staff Pick ontvang je overigens niet 100% vanwege het ontwerp, want ook de afbeeldingen en presentatie spelen een belangrijke rol.

Vanaf 1 tot en met 31 januari ontvang je LEGO 40416 ijsbaan bij aankopen van €150 of meer in LEGO Shop Nederland of België. Let op: zolang de voorraad strekt.

1 Reactie

  1. Jeetje, en zo heeft lego wederom een prachtige ideas set, net als de ‘Pirates of Barracuda Bay’, weten te…. laat ik het woord ‘ruïneren’ gebruiken als passend woord bij deze set. Hij stond op mijn verlanglijstje, maar lego mag hem houden. Wat een tegenvaller!

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten