Nieuwe informatie verschenen over LEGO Ideas 21323 Sesame Street

LEGO Ideas

LEGO maakte vorig jaar bekend dat de LEGO Ideas-projecten The Pirate Bay, Playable Piano en Sesame Street een commerciële release krijgen. The Pirate Bay is inmiddels uitgebracht, maar over de overige twee projecten is minder bekend. We hebben dankzij een inmiddels verwijderde productpagina op Amazon echter wat nieuwe informatie ontdekt over de Sesame Street-set.

Update → Het blijkt toch om de Grand Piano te gaan.

LEGO Ideas 21323 Sesame Street

Volgens Amazon verschijnt deze set in november, hoewel het kan zijn dat het een D2C-set betreft die de eerste periode exclusief door LEGO zal worden verkocht. Dat zou betekenen dat LEGO Ideas 21323 Sesame Street al enkele maanden eerder verschijnt. Volgens Amazon krijgt de set een prijskaartje van maar liefst €349,99. Dat is een flinke prijs, maar LEGO Ideas 21323 Sesame Street bestaat dan ook uit maar liefst 3662 stenen. LEGO richt zich ook met deze set op volwassenen met een aanbevolen leeftijd van 18 jaar en ouder.

LEGO Ideas-project

Speel je favoriete momenten uit de show na met dit gedetailleerde model van het iconische gebouw in Sesamstraat. Deze set is voorzien van verschillende kamers uit de lange geschiedenis van de show, waaronder het appartement van Bert en Ernie, de eetkamer van Gordon en Susan, de woonkamer van Maria en Elmo’s World. De set bevat verschillende easter eggs vinden die verwijzen naar specifieke afleveringen en komische scènes van de show. Open de achterwand voor gemakkelijke toegang tot het interieur en laat je fantasie de vrije loop.

Eind 2021 gaan er weer een hoop LEGO-sets met pensioen. Mocht je nog een van de sets van dit overzicht willen bemachtigen, dan doe je er verstandig aan om er zo snel mogelijk bij te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten