Officiële beelden LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils gepubliceerd

LEGO Ideas

Gisteren publiceerde een teaser voor LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils en zojuist zijn ook de officiële afbeeldingen van de set beschikbaar gemaakt op de servers van LEGO. Vorige week onthulde Niels Milan Pedersen op de Grand Old  Designer Evening dat hij verantwoordelijk is geweest voor het omzetten van het LEGO Ideas-project van Mikkinn naar een commerciële set.

LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils

Het definitieve ontwerp wijkt veel af van het originele LEGO Ideas-project. Van de vijf verschillende dinosaurusskeletten,  zijn er nog maar drie over: Tyrannosaurus rex, de Triceratops en de Pteranodon.  Waarbij alleen de Triceratops van de originele inzending het heeft gehaald. De dinosaurusskeletten zijn gemaakt op een schaal van 1:32. Het skelet van de T. rex is het grootste model van de 3 en is 20 cm hoog en 40 cm lang.

Maar de ontwerpers hebben hun eigen humor meegenomen met de toevoeging van LEGO Sapiens. Daarnaast is er een archeoloog als minifiguur aanwezig met verschillende accessoires die bij het vak horen. Het is een vrij compleet pakket, hoewel er helaas weer veelvuldig gebruikt wordt gemaakt van stickers.

 

LEGO Ideas 21320 Dinosaurs Fossils bestaat uit 910 stenen en is vanaf 1 november exclusief te koop in de LEGO Shop voor 64,99 euro. Een VIP-voorverkoop zal niet plaatsvinden. Lezers uit België kunnen de set hier vinden.

LEGO heeft bekendgemaakt dat er vanaf woensdag 12 juni 2024 in de LEGO Shop weer dubbele Insiders-punten (voorheen VIP-punten) gescoord kunnen worden. Deze promotie loopt tot en met zondag 16 juni. Op deze pagina kun je bovendien ook een cadeau bij aankoop (GWP) aanvragen: LEGO 40593 Fun Creativity 12-in-1 (vanaf €80) of LEGO City 40582 4×4 Off-Road Ambulance Rescue (vanaf €100).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten