Out of this World Space Builds: maak kans op je eigen GWP

LEGO Ideas

Op het LEGO Ideas-platform is een nieuwe bouwwedstrijd van start gegaan. Voor de ‘Out of this World Space Builds’-bouwwedstrijd worden bouwers gevraagd om ruimtegerelateerde sets te ontwerpen met minimaal 150 en maximaal 250 stenen. Het winnende ontwerp wordt in de toekomst mogelijk als cadeau bij aankoop uitgebracht, hoewel dat vermoedelijk pas volgend jaar zal gebeuren.

Out of this World Space Builds

Het Deense bedrijf maakt in de aankondiging duidelijk dat er kan worden gekozen om geen van de ontwerpen als GWP uit te brengen. De kans dat er geen keuze wordt gemaakt achten we echter nihil.

“We vinden het niet erg om grote successen te herhalen, dus hier is een nieuwe uitdaging waarbij je Creative Space-build mogelijk kan veranderen in een nieuwe LEGO Gift with Purchase-set. We zijn op zoek naar een niet van deze wereld space build met minimaal 150 stenen en niet meer dan 250 stenen”, aldus LEGO.

Er zijn in het verleden twee bouwwedstrijden geweest en dat heeft geresulteerd in de komst van LEGO Ideas 40448 Vintage Car en LEGO Ideas 40335 Space Rocket Ride. In beide gevallen zat er meer dan een jaar tussen het selecteren van de winnaar en het uitbrengen van de GWP, waardoor we de set van de ‘Out of this World Space Builds’-wedstrijd pas in 2022 hoeven te verwachten.

Daarnaast zijn er verschillende prijzen te winnen:

De wedstrijd loopt tot en met 8 maart 2021. Zowel fysieke als digitale ontwerpen zijn toegestaan. De modellen worden eerst bekeken door het LEGO Ideas-team en er wordt een voorselectie van 15 ontwerpen gemaakt, waarop de LEGO Ideas-gebruikers vervolgens kunnen stemmen.

In oktober verschijnen er een aantal prachtige nieuwe LEGO-sets, waaronder LEGO Icons 10308 Holiday Main Street, LEGO Star Wars 75331 The Razor Crest en LEGO Super Mario 71411 The Mighty Bowser. Daarnaast ontvang je tot en met 13 oktober ook nog eens LEGO Ideas 40566 Ray the Castaway als cadeau bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten