Queen – The Miracle Express bereikt mijlpaal op LEGO Ideas

LEGO Ideas

The Miracle Express uit de Breakthru-videoclip van Queen is het 22ste LEGO Ideas-project dat de mijlpaal van 10.000 stemmen heeft bereikt. Het ontwerp van Artistic Shadow is fysiek gebouwd en had 449 dagen nodig om de vereiste support te ontvangen. LEGO gaat het ontwerp meenemen in de eerste beoordelingsfase van 2020 en beslissen of het idee kans maakt op een commerciële release. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

Queen – The Miracle Express

De set bestaat uit een GWR 2884 Class 2-8-0 stoomlocomotief met tender, die net als de Emerald Night compatibel moet zijn met LEGO-motoren. Het zou ook de belangrijkste wagon bevatten waar de band optreedt tijdens de video, samen met vlaggen, geluidsspeakers en de drumkit van Roger Taylor. Er zijn ook vijf minifiguren ontworpen: Freddie Mercury, Brian May, John Deacon, Roger Taylor en Debbie Leng als de mysterieuze gemaskerde vrouw.

Het is in onze ogen niet uitgesloten dat deze Queen-set wordt uitgebracht. LEGO en de Universal Music Group, die de rechten op het werk van Queen bezit, zijn deze week namelijk een samenwerkingsverband aangegaan. Daarnaast bracht LEGO in 2016 al de Yellow Submarine van The Beatles op de markt.

De huidige beoordelingsfase laat verdere ontwerpen toe tot eind april of begin mei en bestaat inmiddels uit 23 ontwerpen.Tot dusver hebben de volgende ideeën de grens van 10.000 stemmen doorbroken:

Mocht je nog van plan zijn om kerstaankopen te doen in de Nederlandse of Belgische LEGO Shop dan hebben we goed nieuws, want vanaf vrijdag 8 december ontvang je weer dubbele Insiders-punten op alle aankopen. De promotie loopt tot en met dinsdag 12 december en daarbij zijn LEGO 40603 Wintertime Carriage Ride en 40604 Christmas Decor Set beschikbaar als cadeaus bij aankoop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten