Spongebob Squarepants – The Krusty Krab ontvangt 10.000 stemmen op LEGO Ideas

LEGO Ideas

Spongebob Squarepants is het volgende LEGO Ideas-project dat de mijlpaal van 10.000 supporters heeft bereikt. Het ontwerp dat gebaseerd is op de nog steeds zeer populaire tekenfilmserie is het 19e project dat door LEGO zal worden meegenomen in de eerste beoordelingsfase van 2020. Bekijk hier de LEGO Ideas-sets die nu beschikbaar zijn in de LEGO Shop.

The Krusty Krab

De creatie is het eerste werk van ontwerper ExeSandbox en bestaat uit 2996 stenen en meet 32 x 48 cm. De Krusty Krab had slechts 43 dagen nodig om de vereiste support te ontvangen, waarmee het de op één na snelste ontwerp is in deze beoordelingsfase.

Het complete Krusty Krab-pakket komt met een volledig ontworpen exterieur en interieur (inclusief de keuken, kantoor en badkamer.) Met het verwijderbare dak krijg je direct toegang tot de binnenkant. Verder zijn er een paar leuke en kleine bouwwerken, zoals het onmisbare ‘Krusty Krab’-schelpbord, een afvalcontainer en een bootmobiel om de Spongebob-ervaring af te maken. Er zijn zes minifiguren aanwezig: Spongebob, Patrick, Mr. Krabs, Squidward, Sandy en Plankton.

LEGO bracht in 2006 zelf al een officiële set van de Krusty Krab op de markt, echter is het ontwerp alsnog toegelaten. Het Deense bedrijf ziet dit vermoedelijk niet als een verbetering van de oude set, maar als onafhankelijk idee, waardoor het lijkt te voldoen aan de richtlijnen van het LEGO Ideas-platform.

De huidige beoordelingsfase laat verdere ontwerpen toe tot eind april of begin mei en bestaat inmiddels uit 19 ontwerpen. Tot dusver hebben de volgende ideeën de grens van 10.000 stemmen doorbroken:

In de maand oktober worden er weer enkele prachtige nieuwe LEGO-sets op de markt gebracht. Onder het aanbod bevinden zich onder andere LEGO Icons 10325 Alpine Lodge, LEGO Ideas 21343 Viking Village en LEGO Star Wars 75367 Venator-Class Republic Attack Cruiser. Verder verschijnen er maar liefst drie nieuwe cadeaus bij aankoop (GWP's). Bekijk het volledige overzicht van alle nieuwe LEGO-sets op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Wachtwoord Vergeten